Houd onze social media pagina's bij voor nóg actueeler nieuws! Zie onderin de pagina voor de diverse links. 

 • Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de 21e editie van het Festival van Woerden. Inmiddels is er een nieuw bestuur en zijn we druk bezig met de zaken achter de gordijnen. Uiteraard kunnen we momenteel...

  Lees meer...
 • Eindelijk! Babypop Festival is geopened. Iedereen staat er klaar voor voor een fantastische editie. De sfeer hangt er super goed in en de bands spelen te gek. En er is bier! Kom vooral even langs!

  Lees meer...
 • "Zou jij in vijf woorden kunnen omschrijven wat de ingredienten zijn van Babypop?" vroeg Maarten van RPL FM aan Ad Oskam van Babypop. Dance, bandjes, intiem, gezellig gemeenschappelijk en feest was het antwoord van de voorzitter van Babypop. Ook Wesley was er bij en werd onder vuur genomen. Wesley is verantwoordelijk voor de programmering op de Babyzone. Ad en Wesley aan het woord.

  Lees meer...
 • Lokale omroep RPL FM doet komend weekend rechtstreeks verslag van muziekfestival Babypop. De uitzending bestaat uit interviews en sfeerimpressies. De optredende bandjes komen naar de locatiestudio RPL in Babylon om een exclusief akoestisch optreden te verzorgen. Dit jaar treden er niet alleen bandjes uit de regio op (zoals Jolene en Daisy D), maar komen er ook artiesten uit andere delen van het land. Bron: RPL Woerden

  Lees meer...
 • Zoals elk jaar is er voor de echte Babypop "dieharder" de place to be na een fantastische Babypop dag!! De afterparty! Deze vindt plaats in het gezellige K77 op de Hoge Rijndijk 3a @ Woerden. De Afterparty@K77 is het niet te missen einde van elke Babypop dag! Be there!

  Lees meer...
 • Tijdens de kindermiddag op zaterdag 5 september zal er voorgelezen worden door niemand minder dan onze eigen  bekende Woerdenaar (BW) Tosca Menten! Dit wil niemand missen op de kindermiddag tijdens het voorlezen. een ware happening en een beleving voor de kleine Babypop bezoeker. 

  Lees meer...
 • Twintigste editie Babypop Festival

  Tussen de bomen op het gras vindt dit jaar voor de twintigste keer het Babypop Festival plaats. Op de twee podia komen culturele acts en veel jong talent voorbij. Door Charella Hulsbosch

  WOERDEN – Babypop heeft een geschiedenis van artiesten die op het festival stonden voordat ze bekend werden.

  Lees meer...
 • Babypop groeit uit tot heus familiefestival

  Dennis L’ami, WOERDEN| Babypop, het jaarlijkse door Openbaar Jongerencentrum Babylon georganiseerde festival, viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. “We zijn uitgegroeid tot een familiefestijn.” zegt Diego Rijneker, woordvoerder van Babypop. Wat opvalt: de steeds grotere kindvriendelijkheid. Rijneker: “De kindermiddag hebben we ieder jaar. Er is een speurtocht. Eigenlijk willen we uitgroeien tot een familiefestival. Daar richten we ons op.”

  Lees meer...
 • De programmering is nu definitief bekend voor de zaterdag op de Babyzone. Dit belooft een waar spetakel te worden met top affiches als Skyrize, Colloid, Klankman en als absolute klapper Minor Set Back! Heel wat dance sensatie staat te wachten op Babyzone. De eerste DJ zal gaan spinnen vanaf 16:00 en de DJs wisselen non stop af door tot 01:00! Be there!

  Lees meer...
 • Heb je de flyer op Koningsdag gezien?

  Ja?..... Goedzo! Nee?.... Lees dan snel verder!

  Lees meer...
 • Wat was het een bijzonder en legendarisch weekend, maar toch is Babypop voorbij, maar wees niet getreurd, volgend jaar is er weer een Babypop!

  Lees meer...