Lokale omroep RPL FM doet komend weekend rechtstreeks verslag van muziekfestival Babypop. De uitzending bestaat uit interviews en sfeerimpressies. De optredende bandjes komen naar de locatiestudio RPL in Babylon om een exclusief akoestisch optreden te verzorgen. Dit jaar treden er niet alleen bandjes uit de regio op (zoals Jolene en Daisy D), maar komen er ook artiesten uit andere delen van het land. Bron: RPL Woerden

Op zaterdag 5 september maakt RPL FM een speciale uitzending vanaf Babypop. Het programma Podium 107.1 is tussen 14.00 en 18.00 uur te horen met een registratie van het Woerdense festival. Het programma is gevuld met interviews en sfeerimpressies. Daarnaast brengen bandjes een bezoek aan de locatie-studio in Babylon om een exclusief akoestisch optreden te geven. Dit jaar treden er bandjes uit de regio op (zoals Jolene en Daisy D), maar komen er ook artiesten uit andere delen van het land. Meerdere muziekgenres zijn vertegenwoordigd op het festival. Naast muziek is er een speciale kindermiddag en wordt er ook een onderdeel verzorgd door het Cultuurpodium.
Door de extra lange uitzending van Podium 107.1 komen de herhalingen van de programma's Hitshadow en Green Heart Connection te vervallen.