"Zou jij in vijf woorden kunnen omschrijven wat de ingredienten zijn van Babypop?" vroeg Maarten van RPL FM aan Ad Oskam van Babypop. Dance, bandjes, intiem, gezellig gemeenschappelijk en feest was het antwoord van de voorzitter van Babypop. Ook Wesley was er bij en werd onder vuur genomen. Wesley is verantwoordelijk voor de programmering op de Babyzone. Ad en Wesley aan het woord.

Wat beide mensen overeenkomstig hebben is het "ultieme Babypop gevoel". En velen onder ons! Maar ieder zijn eigen wijze. De editie van 2014 komt aan bod met het hoogtepunt de WK wedstrijd Costa Rica-Nederland. Het ultieme gevoel komt voort uit de eigenzinnigheid van het Festival. Wat programmering betreft hebben we de focus op talent en leuke bandjes. Een echte Babypop band moet het publiek kunnen vermaken en leuk om te zien is de synergie tussen dance en alternatief. De Babyzone wordt door Wesley geheel in kaart gebracht. Drum & Bass, Hardstyle en Hardcore zijn de afsluiters

"Past de kindermiddag op Babypop?" En of! stipte Ad even aan Want we hebben de 20th editie. De mensen die vroeger op Babypop komen hebben nu koters en komen vandaag met kun kleine mannen naar Babypop. En we gaan smincken, blikken werpen en de Ijsjesboef vangen! En.. de wereldberoemde Tosca Menten komt voorlezen. Ook is er aandacht voor cultuur!

Dit jaar de 20th edition met een Top 40 band Green Lizard, 3FM talent Losse Ends en de mega knaller MalaVita komen op de Mainstage. En wat deed Stephany June eigenlijk op de zolder van Maarten?

Het gehele interview kun je hier downloaden